En viktig del av mig som jag skrivit pinsamt lite om

Är min bror Andreas.

Av alla osjälviska, snälla, omtänksamma och lata människor du kan tänka dig tar han priset :) Han är den som jag vet kommer hjälpa mig varje gång jag ber om det, den jag kan dela allt med - jag behöver inte ens berätta för att känna att han förstår, den som känner mig mest (även om jag inte tror han förstår det själv). Han är halva jag. Vi har växt upp närmare än de flesta syskonen och har kommit så himla bra överens så folk tror vi är typ mongon :)

Det finns mycket man säger att man inte kan leva utan.
Men jag kan inte leva utan dig brorsan <3 Du finns alltid med mig och älskar dig mestast i världen :)



Söt är han också :)    - Gollum  ;D



Godmorgon ^^

Sitter och dricker te och tar igen förlorat Idol-avsnitt på TV4 :P
Är så otroligt lättad att inte Piotr (stavning..?) gick vidare -.- asså killen var väl trevlig eller kul eller något men människan KAN ju bara inte sjunga!! JAG sjunger bättre. Iz bahhdd!!!

Nu när jag fått dampa lite på jurryns dåliga beslut ska jag kolla vidare :D

<3

DEEERBYYYY!!

AIK vann HIHIHIHIHIHI! That's the way aha aha I like it aha aha (8)

1..2..3...

Okej jag är lugn :D


Jag och Lisa hade köpt biljetter till matchen typ i Juli haha, för det var Beas något eftersläntrande födelsedagspresent :P Typ.. ett kvartal sent höhöhö. Aja, den som väntar.. ;)
Och eftersom det kära Ollonet är apa, förlåt, Djurgårdare, så offrade jag och Lisa oss på värdighetens altar och köpte platser på södra läktaren. Apberget.

Meeeeen eftersom jag och Lisa är roten till all ondska så sa vi givetvis inte detta till söta lilla Bea <3 Watch n' learn...


Vi började med att dra in på centralen för att äta, och Bea är förstås nyfiken och vill veta vart vi ska :D Så Lisa kommer på att vi ska få henne att tro att hon ska på Speed date huhu, så vi börjar hinta om att hon kanske inte vill tala om för Stoffe (hennes blivande man) vart hon ska och att dett kanske blir pinsamt och blabla. Så hon undrar vad för hemskt hennes så kallade bästa vänner ska utsätta henne för hie hie hie  :D Den arma krabaten blir typ helt paranoid och gråter nästan medan hon ivrigt ylar att "Ni är alltid så dumma mot mig" HAHA <3 Stackarn fick knappt i sig maten :o Ops.. (A)



Sen på tågstation sa vi att vi skulle berätta vart vi skulle..

HAHAHA <3 sötaste ^^
Jag tror hon ville på derbyt eller? XD


Lisas, Beas och mina fötter på Råsunda :D (gissa vems som är vems :D)


Fördelen med apberget är ju att de har jävligt snygg utsikt ;)


Det slutade 2-0, jättebra match ^^  Det luktar guuuld :)
Så kan Djurgårn ta och stoppa upp sitt 11 år sen någonstans.. grrrrwwh.


<3


Ligga-i-sängen-morgon :D

Jag har nu laddat ner samtliga säsonger av Sex and the City :D
Jag är en av de där mobbade varelserna som inte följde det maniskt på TV haha, så jag tar igen det nu :) Har inte sett så mycket än, ska börja på 5e avsnittet nu, men jag förstår verkligen varför folk har suttit som klistrade framför TVn säsong efter säsong. Den är helt underbar ju :o
Jag var faktiskt till och med så smart att jag fixade den i ett format som min Ipod klarar av :D Så nu kan jag avnjuta tjejserie whenever I want, wherever I want ;) Awesome.



Jag ska jobba idag är det sagt, men jag tror inte jasg kommer klara det. Bad day. Typ helt emo -.- Tur att man har gitarraxeln att gråta ut på (haha jag e så rolig :D ). Nej men allvarligt, gitarren är typ min livboj :P Det är mycket lättare att hålla sig över ytan när jag har den. Kan förresten första biten av Romance nu ;) Det går lite knackigt, men annars så :D

Nu ska jag återgå till Sex and the City och mitt te! So long suckers! 8)

Bara för jag kom att tänka på det ^^

Körde typ hemmaspa idag haha :P Men ansiktsmask och hela baletten. Så tänkte att jag bara skulle passa på att tipsa om den här krämen :) Lisa upptäckte den i sommras, så hakade jag på sen. Den är skitbra och luktar galet gott! Det finns massa andra lukter, jag har den här och papaya, båda luktar mmmhhhh =)

Den är från Body shop, och om jag minns rätt kostar den ca 120:-
Jättestor burk, så det är klart prisvärt :)

Nostalgifilm <3 ^^

Råkade hitta en jäättegammal grekisk film som jag alltid kollade på med mormor när jag var liten hihi :)
Svenska titeln blir typ "Aliki i marinkåren" och den handlar om en kaptensdotter som blir kär i en av sjömännen och smugglar ombord sig själv på skeppet :P Den är toksöt!! ^^




ÄLSKA <3

Aliki är förresten den största skådespelerskan som någonsinn funnits i Grekland :P Lite onödig information bara ;) Hon är så sjukt vacker :O
Hon dog rätt ung, var i Grekland när det hände, det var som att hela Grekland var dött den dagen. Folk gick inte ut! Folkkär är en klar underdrift.

Så det var kul att se den igen iaf :D

Här är den förresten! Romance alltså..



Wish me luck ;)

jahapps

Nu har Lea åkt heem :( Fast det är nog lika bra för hennes del :P Har vart supertråkig idag och virrat runt och inte vetat riktigt vad jag håller på med. Och att jag har fetaste pms:et och dampar runt som en fluga när saker inte går min väg gör ju inte situationen bättre :D

Sitter och halvkollar på reprisen av Top model som jag missade förra veckan och ska ringa jobbet snart. Sen blire städa rummet :P Som inte ser helt bra ut just nu, kläder is everywhere ;(

Sen blir det väl jag och gitarren ikväll :) yay! <3
Ska försöka lära mig "Romance"



<3<3<3<3<3 !!!

Det här kan vara en av de underbaraste filmerna som någonsin gjort! Den är så vacker så man får rysningar över hela kroppen :] <3 Perfekt för tjejkväll, så kan man sitta där och snyfta tillsammans ;)  



Holly och Gerry är ett ungt par som varit gifta i 9 år och fortfarande älskar varandra innerligt. När så Gerry dör av en sjukdom står Holly ensam kvar utan att veta hur hon någonsin ska kunna gå vidare. Så börjar brev dyka upp till henne, brev som Gerry skrev innan han dog och som är menade ska hjälpa henne att börja leva igen.

Btw, två av killarna i filmen är sjukt jävla snygga! 8) grawwr

Morrn =)

Det vart visst inget bloggande igår, vi började göra annat :P
Vi hade jättemysigt igår, en riktig såndär übertjejkväll, med ögonbrynsnoppning och sminkning och kolla på semesterbilder och hela baletten :D Kom inte i säng förrän typ 3, vilket antagligen inte var överdrivet smart med tanke på hur jag mått :P men vafan, man behöver inte vara smat jämt (A)


;)


Lea rå-sminkade mig haha


Haha, bitch? <3 <3

Lea ligger och sover fortfarande förresten, den fisken :O
Så jag har lekt med Mikael istället hihi. Sprang runt och jagade honom och han skrattar så otroligt gulligt så det bara finns inte <3 Och nu har han kommit in i fan-va-kul-det-är-att-leka-med-de-stora-skorna.fasen, så när jag steg upp låg det skor typ överallt och han klampade runt i pappas svarta loafers xD

Ska kolla slut på PS I love you :P Började med den för typ 3 dar sen hahaha. Ciao<3

HAHA jabaskojjah.

Nu är Lea här och min humor är på total bottennivå :D *Lea fnittrar medhållsamt och knaprar chipsmevitlöksdiipp* fan va jobbigt utan mellanslag? aa jag veeet. korv korv korv.

Vi har chips alltså. Och vitlöksdipp. Så vi kommer lukta apa i käften. Awesome :)

MEN VI ÄR NYTTIGA!!! det är vi jo jo. För vi dricker VATTEN. Och vi har inte friterat chipsen :D

Nu ska Lea gästblogga :O Håll i hatten och sitt på katten. Så blir den mos, SÅ KAN NI HA DEN PÅ KORVEN :)
Inte snoppen asså, sån korv som man gör av grisrester. Annars är det ju snusk.


Bara så alla fattar :) vill ju inte ha brännskador på mitt samvete.


Fölååt

För att ni fick klara er en hel dag utan uppdatering :O hahaha xD
Men nu är jag tillbaka :)

Kan börja med lite uppdatering från igår:

Var i skolan och pratade med min musiklärare, som är typ helt awesome, och han tyckte min låt va bra för att vara min första waaei :] och på måndag gick jag visst med på att spela upp den inför hela min engelskagrupp, där en skitmongoaktik tjej från min grundskoleklass går -.- och sen ska jag få feedback inför alla. Grejt. Fattar ni hur cool han e om jag blir så hypnotiserad att jag går med på det? o.O röv. (jag tror jag har typ touretts när jag bloggar? :D huhu)

Jag åt lunch på mammas jobb och hon fick köra hem mig för jag fick typ anfall och efter det var jag idiot-trött ooch häll på å somna i fikarummet = nöt goot. Sen hemma sov jag typ.. resten av dan. Pappa väckte mig lagom till Idol haha <3 bäst!

Seeen hade jag uppenbarligen för lite att göra... eh.. jag ni ser


Ja. Så så skulle jag alltså se ut om jag var kille. Eller har tråkigt och har tillgång till kajal. Yeah.

Bloggar om idag snart, nu måste jag springa och möta Linnea som är på ingång :D

Wuäjdåå

Ärtbössa

Okej, first.. HUR FAN KOMMER MAN PÅ TITLAR TILL BLOGGINLÄGG??? (okej nu har jag dampat klart.. goosfraba..)

Now :D

Jag har typ laddat ner en säsong av Top Model och kolalr på :O HAHAH herregud, gotta get a life. Men det är faktiskt kul :P Och så har man ngt att göra när man sminkar sig och sånt på mornarna (inspiration?).

Skolan gick åt hellaveta idag, jag kunde inte fokusera och hittade knappt klassrummen och skit :P Fail på det.

Så jag åkte till mammas jobb och spenderade eftermiddan på hennes kontorsgolv läsandes i nya boken hahaha :D Såg säkert lagon mongo ut :) Men så fick jag ju iaf en chans att dreggla lite över hennes oförskämt snygga arbetskollegor. 8) grr! HAHA


Jag var typ.. blå idag? XD


Nu har min faster kommit hit :) Hon bor i Dalarna så vi ses inte så ofta, så jag ska gå och terra henne lite nu.

Wuäjdå :)

Att välja glädje



Jag fick denhär boken av pappa när han förstod hur jag mådde. Den ska bara jättebra :)
Handlar om hur mycket man kan påverka sitt liv bara genom att tänka positivt och att det aldrig är för sent att ändra åsikt eller synvinkel.
Jag har läst lite i den och den verkar faktiskt bra. Det är lugnande att ha den i väskan iaf :)

"Man vet att 98 procent av atomerna i kroppens celler byts ut under ett år(...). Sanningen är att vi föds på nytt i varje sekund. Jag är en ny människa var morgon jag stiger upp. Min granne är en ny människa var morgon han stiger upp. En ny människa blir hela tiden till. I detta finns enorma möjligheter!"

Detta inlägg är tillägnat min kära Ariska livskamrat...

HAHAHAHA BERTO DITT RÅ-MONGO!!¨

Jag fick typ värsta chocken?!! Blääh.

Meen, det är min blogg så jag får sista ordet ;) Bara för dig:

 

Följ min blogg med bloglovin

Fin? :)

Hittade inte min vanliga scarf, så jag vart tvungen att smita in på en hattaffär på Götgatsbacken och skaffa en ny (A)
Lea fick välja färg, bra val eller ska jag avskeda henne som smakråd? ;o hihihi


Fikade med Lea idag :)

Vi satt på Baresso, som vanligt haha.

Jag har haft jättesvårt att fokusera de här senaste dagarna. Panikångesten gör typ att allt känns overkligt/oviktigt, så jag har läst samma jävla sidor i juridikboken typ 100 gånger känns det som utan att fatta ett skit.. Och jag har väldigt lätt att lära mig i vanliga fall, så det är SKITJOBBIGT! Men men, vi satt iaf ute och fikade idag, och jag tog fram boken när vi satt där och det gick faktiskt mycket bättre att koncentrera sig utomhus. Hm. haha. Skit i anledning, jag är bara glad att det funka ;D

Vi vandrade runt lite runt Medis också, jag vart rastlös och behövde gå av mig. Lea är världsasöt som har tålamod med mina muppade nycker nu <3<3




När jag kom hem höll söttrollet på att borsta tänderna och kom in och posade ;)

Du håller mig uppe lillebror <3

Nu blire damp :)

Först vill jag bara säga att jag har INGET emot andras religioner, jag tycker att det är jättebra att Sverige tar emot så många invandrare (mina morföräldrar invandrade hit fråg Grekland, så hade Sverige inte tagit emot invandrare hade jag liksom inte ens funnits).
MEN.
Sverige är svenskt. Vi är ett kristet land, med kristna högtider och traditioner. Vi har ett vackert språk och ett samhälle som försöker värna om jämställdhet och välbefinnande.
Alla ska vara välkomna hit. Men på våra villkor.

Vad fan är det för tjaffs om att folk vill ha burka på sig? WTF?!
Förlåt om jag har fel, ni får väl skicka hatmejl eller något, men jag har så otroligt svårt att föreställa mig att en kvinna som tvingas gömma hela sin kropp, hela sig själv, mår bra? Tänk allt du missar på den människan? Om hon gråter ser du det inte, du ser inte om hon ler fint, du ser inte om hon är arg. Hon blir helt anonym, det är som att fucking Spökplumpen prommenerar runt på gatorna.
Ha burka-helvetet på dig hemma om du nu måste det, men ska du vistas ute bland folk så får du följa samhällets traditioner. Vi skulle väl fan inte vandra omkring i Vatikanen iklädda bikini? Eller sitta och äta skinka mitt på gatan i ett muslimsk land? -.-


Burkan utgör dessutom en samhällsrisk. Peka ut mördaren liksom? Nä, skulle inte tro det va? -.-
(jag tror iofs att det är den med guldbandet, ser så jävla moppsig ut)


Jag tycker att man ska ha respekt för sin omgivning och det är respektlöst att sätta sig över samhällets normer.

Och så har vi Moskén i Björns trädgård här i Stockholm. Det är självklart att muslimerna ska få ha en moské, det tycker jag de har rätt till, särskillt eftersom de faktiskt utgör en stor del av befolkningen.
Men nu har de börjat gnälla om att de ska få ha böneutropare? o.O
Jo, de tycker på fult allvar att det ska stå en gubbe och vråla ut böner 7 gånger per dygn. Mitt i stan. EEEEEEEH? Förutom att mängden muslimer som faktiskt bor inne i stan och skulle få "njuta" av detta vrålande är nästan obefintligt så skulle det ju störa skiten ur alla stackare som ska tvingas lyssna på eländet dag ut och dag in. Nej. Någon jälva måtta får det vara.

De ska få utöva sin religion, men att tvinga på oss andra den är ju bara absurt.

Väntar ivrigt på hatmejl :D <3

Åhfan

Jag har jobb :O Bara sådär. :D hihi, börjar på fredag. Pengaaar <3 xD

Haha, ba för kul


Älskaa <3



Höll på och sminka mig och kom på hur jävla underbar den här mascaran är :P
Den är från YSL, är lila (hihi) och luktar cp-gott!! <3
Så mina ögonfransar luktar gott hihi ^^ Helt onödigt egentligen, men.. :P Det är typ, fräscht att sätta på den? hahah XD (orka att du just misstolkade detdär, gud va omogent..;D haha  )


Fyyfaan vad jag är trött.

Jag är så trött på att må såhär, så jääävla trött på att gråta. Det känns som det bara rinner på, jag kan inte sluta.
Såhär illa har det inte vart på flera år nu. Jävla terapi som ska hala upp allt på ytan igen. Jag är helt matt i hela kroppen, tänker jättetrögt och vill bara sova. Och det går ju förstås inte -.- Apröv på det.

Min pappa fattar inte dethär alls. Och det kan jag väl iofs förstå, det är inte en lätt situation att tänka sig in i, för det här är ingen enkel känsla. Men att förstå och att visa förståelse är två helt olika saker, och pappa gör varken eller. Han förstår inte varför jag inte vågar kliva på den där bussen, vad som är så läskigt med att kliva av på fel hållplats. Han förstår inte att det läskiga är att inte kunna lita på sig själv. Det känns som att man inte bryr sig om man går av på fel hållplats, men när man väl gjort det får man panik - för det är klart som fan att man ville av på rätt hållplats??!
Han ska med på nästa samtal med psykologerna, jag tror det kommer bli bra. Fast det är så hopplöst långt kvar till den 5e.

Jag pratade med mamma idag  :) *stolt* Så nu förstår åtminstonne en av mina föräldrar lite mer. Jag tror det är lättare att berätta sånt för mamma, för hon är inte orsaken till dethär på samma sätt som pappa är. Det kändes bra att få en riktigt såndär mamma-kram idag iaf :) En såndär som gör att allt känns bra igen ett litet tag.

Nu ska jag sluta skriva deprimerande inlägg i bloggen (WEEEI) och gå och göra te istället :D Blue fruit<3 yummie.

Och det är inte SÅ synd om mig som jag får det att låta ;) Jag har något som många andra som går igenom dethär inte har, som inte jag heller hade i början. Jag har någon som verkligen förstår <3 för att inte tala om alla andra som försöker. Och som jag vet finns där <3 Ni gör att jag orkar kliva upp på mornarna, jag älskar er bortom alla rimliga gränser <3

Wuä ;)

Uuusch.

Idag var en såndär jobbig dag som man helst vill låta bli att skriva om, låta bli att tänka på. Men att försöka ignorera saker har ju inte funkat de senaste 4 åren, så jag antar att det inte hjälper nu heller. Det kanske är bättre att skriva om det, så man får bearbeta det, få lite perspektiv..

Jag sov hos Alex igår och vi hade jättetrevligt och allt. Men det var väl den nya miljön eller något som gjorde att jag fick de där jagade känslorna, jag bli typ rastlös och känner att jag måste hem, det känns som att jag håller på och dö, och det enda man kan tänka är att man vill hinna se allas ansikten en gång till.
Det är så löjligt när man tänker på det efteråt. Jag mår ju bra fysiskt, och jag hade kul. Men det är väl som det är det här, det är bara att anpassa sig tills man lyckats komma över det. Blä på det.

Aja, så jag pratade med Lisa och vi bestämde att jag skulle åka till henne. Men på bussen på väg dit fick jag nån typ black-out. Ena stunden hade jag just satt mig på bussen, och i nästa hade jag redan åkt förbi min hållplats. Jag fick panik och ringde Lisa och grät, visste inte om jag hade svimmat igen eller om jag bara hade typ... glömt att jag skulle av.

Jag kom fram tillslut iaf och då vart allt bättre :) <3 Fick prata av mig och sånt, och det gör sån enorm skillnad så det finns inte. Tack för att du finns <3 <3 <3 två psykfall är bättre än ett ;)

Etersom jag fortfarande är typ HELT avtrubbad och har svårt att bara fästa blicken så kom vi fram till att det är en rätt pissig idé att dra på fest :P Så det bli tjejkväll hemma :) Vi har målat naglarna lila och läst ur en bok som heter "Vägar ut ur sorgen". Det känns bra att läsa sånt och få veta att man är långt ifrån ensam. Ensamheten är det värsta med det här.

Nu ska vi smälla i oss glass (chipsen har vi redan ätit upp.. ehum..) och kolla på TV. :)

WUÄJDÅ!

Wuä-terapi

Vi har under noggranna efterforskningar nu kommit på en helt nyskapande terapiform som hjälper mot svår ångest, vid namn Wuä-terapi. Hur går då detta fenomen till vill ni fråga?
Jo, det är så enkelt som så att man ringer varandra "aalllaaa har en vääääään" (psykomusik) och istället för att säga "jag mår dåligt :( snyft snyft* säger man WUÄ med en frågande ton, då skall den man ringt besvara detta wuäiga ljud med ett lika wuäigt ljud tillbaka i form av ett:wuäää! Denna wuä-konversation skall fortsätta tills den som först ringt mår bättre och afvslutar terapin efter egen vilja.
/ Lisa & Alex

Ljudklipp och förhandsvisning av det nya undret:




.

Hej jag kommer typ inte kunna blogga ikväll :P Kommer inte sova hemma. Så det får bli nu istället :) Jag ska åka om typ en kvart och träffa Lisa, så ska vi äta lunch och prata <3 <3 :)

Sen ska jag till Alex, gitarrlektion ^^

Ja.. det var väl typ det :P Tjohoj.

Okej, traumatiserad för livet?? o.O

Jag kom hem för kanske en halvtimme sen, jag har vart hemma hos min mamma som hade namnsdag idag.
Så jag kommer in genom dörren och allt är tyst, alla lampor släckta. "Jaha, ligger de och sover redan?" tänker jag och börjar dra av mig skorna så tyst jag kan för at inte störa.

Och då,, inom loppet av typ  1 sekund  tänds lampan från tv-rummet, min pappa KASTAR sig ut i korridoren och vrålar "AAAOUGHHH"

Jg tror mitt hjärta stod stilla i 4-5 sekunder -.- jävla mongo :O
har aldrig blivit så rädd i hela mitt liv!!!!!!

GRRRRRRWH


Shoppat :)

Men inte med Lisa :O Hon orkade inte idag det arma lilla ollonfjunet <3

Så jag och moster slog våra tunga plånböcker ihop och drog till Nacka forum. :D Bananspade på det!



Jag köpte kläder till festen på lördag och bara för säkerthets skull köpte jag två alternativ :P Fuck you klädångest!


Klänningarna är från Zara :) Och så har jag akut strumpbyx-brist, så jag smet in på Åhléns också. Jag hitta vita strumpbyxor, wohooo :] gulliiiigt <3 ^^


Nu ska jag äta. Må den ollade osten vara med dig.


HAHAHA jag var tvungen att lägga upp den här.

En vanlig kväll hemma hos familjen Söderborg. Pappa vill ha te. Alexandra vill inte göra te. Pappa eeeeh. Ja. Ni ser.


Var för trött för att skriva igårkväll

Hihihuhihe. Men vi var iaf och fikade på Baresso, jag, Lea, Emilija och Alex. Det var mysigt som vanligt :) Lea kanske ska få jobb där, så då kommer vi väl nästan bo där på eftermiddagarna haha!

Sen var vi inne på salongen och fixade till allas hår :P Jag jämnade ut min hårfärg, för jag håller på och låter min naturliga färg växa ut och det var en jätteful rand mitt i håret där det färgade slutade :P Och Emilija & Lea klippte lugg :D De vart jäättesöta! <3

Sen när vi skulle hem så ringde min käre far och meddeladde att de hade köpt en säng bara sådär och att han ville ha bärhjälp, så jag och Alex hjälpte till med det. Sen när den var hemma så körde vi hem Alex och sen så lämnade vi släpet och bytte bil hos farmor och farfar.... Sp jag var väl hemma runt 23:30 och hade bara sovit i 3-4 timmar natten innan, så jag var lagom pigg :P Tror nästan jag sov medan jag borsta tänderna -.-


Nya datorn <3 mahaha


Men nu har jag iaf bloggat för igår :D *stooolt* 8)

En ärta i ditt öra.


Snabelkrok

Korv korv korv. Potatis.

Jag hade min första hela skoldag idag och hämtade ut böcker och allt :) Onsdagar är klart förvirrande. Först läser jag engelska c med treorna, sen svenska med min egen klass och slutligen straff&process-rätt med J1. MINDFUCK! Håhå jaja i plommanspa..den.

Åh, engelskan ja. Jag har satt mig i skiten min vana trogen :D Vi skulle skriva en låt i hemläxa, och det var den låten jag sen satte ackord på.. och när min engelskalärarinna såg det vart hon helt hyper och började flämta om att vi skulle spela in dem och att jag borde spela in en demo hemma och att alla skulle göra det och jag vet inte vad... Så nu ska jag tydligen skämma ut mig och visa upp mina icke-skills på gitarr -.- inför 20 personer jag inte känner. Way to go Dr Alban.

Nu ska jag iväg och fika med Lea :) www.lealea.blogg.se

Så ser jag ut idag förresten, nu när jag för en gångs skull kom ihåg att fota... xD  :



Puss och kram din mongolida kran


Var bara tvungen att visa vilka riksmuppar jag bor med :P

Det här är slutet på en lista med sysslor som vi ska hjälpas åt med hemma i veckorna...



Asså. This is not a joke. Om man inte spelar Yatzy med pappa och Viveka får man typ ingen mat. -.- Narkomaaaaneeer.....


Nu över till nyheterna och vädret..

Det var kallt imorse. Över till nyheterna.

Regeringen har lagt fram ett förslag om att höja studiebidraget med drygt 300 kr till år 2010! :D

Och därför gott folk älskar vi Moderaterna <3
 

Tisdag

Idag var jag på första samtalet på Ungdompsykiatrin. Det varskitläskigt. Och det var jobbigt att prata om sånt som jag försökt att undvika att ens tänka på under 4 år. Men när den värsta chocken eller vad man nu ska kalla det hade lagt sig så kändes det ändå bra att jag hade vågat ta tag i det äntligen och jag tror faktiskt att det kommer att hjälpa.. jag måste erkänna att jag var rätt skeptisk.


Jag skrev musik till en av mina texter idag :D Första gången faktiskt :O Det låter inte helt jävligt iaf! Men texten är inte klar än och versen behöver finslipas. Men texterna är den lätta biten, så det ska nog ordna sig.'

oooch...


Jag fick ÄNTLIGEN min nya dator idag <3 den är jäättefiin.


Flugsvampskrokodil.

Tjohopp :) Idag har jag vart runt överallt känns det som haha. Först var jag i gamla skolan och lämnade mitt passerkort. Sen drog jag till Fruängen och åt lunch med Lisa. Kebaaab <3 Vi spelade in cp-störda ljudklipp 8) typ.. riktigt störda. Typ så störda att jag nog inte lägger upp dem här, för jag har ingen lust att bli skickad till dårhus. 



Yummie

Sen drog  jag iaf till skolan och var där typ 40 minuter innan min enda lektion skulle börja för att hinna få ut bibliotekskort och sånt.
Efter skolan träffade jag Linnea och Emilija, så drog vi och fikade på Baresso på Söder.

(HAHHAA kolla va sur jag ser ut! )

Och eftersom det ligger brevid frissörsalongen där min moster jobbar passade jag på att fixa håret också... och eftersom jag uppenbarligen tyckte att det hade gått för lång tid sen jag fått en nål körd genom kroppen så tog jag 2 till hål i öronen XD Jag måste sluta pierca mig på impuls -.- Fast det här gjorde åtminstonne inte lika ont som tungan hahaha.  (aa, jag vet, jättekonstigt!)



(det kanske inte syns om man inte vet om det, men min läpp är iaf blå. det är inte någon skum trend jag försöker få igång, jag typ slog mig på festen hahaha, hade fetaste fläskusläppen när jag vakna ;o lejm. )


Efter det åkte jag hem och drog ut och joggade 4 km ^^ Sprang spåret precis där vi bor för första gången, det var helt sjukt fint!! Man sprang längs med vattnet nästan hela vägen :) Jag känner att mina ben kommer vara väldigt ovilliga att röra på sig imorgon haha :D

Nattisch!


Titta fint :D :D :D

Jag fick sänghimmel av Linnea och Emilija i inflyttningspressent <3 såå gulliga!! *älska*

Mysigt eller vad?? :)


.

Färs.

Eh ja :) Igår var det alltså inflyttningsfest här hemma och vi hade hem massa folk. Vi typ grillade och åt sallad (det var såå gott). Jag och mina kompisar satt i ena vardagsrummet och de vuxna satt typ i det andra eller i köket ^^
Två vardagsrum: fyra toasters av fem. Kanonkul.  :]

Vi satt och snacka, spelade massa gitarr och kollade på Saw. Och drack vansinniga mängder Jäger haha :O Och åt Daim :s ehm.. :D asså. Min familj är typ.. Daimnarkomaner. Vi har Daimchoklad, Daimglass och Daimcappuchino hemma.  ALLTID. Det är fan inte bra, jag borde skriva in dem på avgiftning.

Det här vart säkert ett jätteskumt inlägg, men vafan :) Dagen-efter är väl inte direkt den bästa dagen att försöka vara kreativ och begriplig på 8) korvelikorv. A du ser.


Berto und das Jägermeister. (ÄLSKA strumporna?!! Hahahah)

Emilija & Linnea <3 <3 sööta

Schkåwl

När det gäller Daim... finns det inga etikettsregler. GRAWWWR.

Färs.

Snart klart för ikväll :)

Vi har städat som galna kaniner sen vi vaknade :P Jag har till och med putsat mina fönster o.O Men nu är det klart iaf ^^ Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag skära grönsaker och sen kommer alla gäster :)

Mot duscheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen!

Jag kan inte sooova..

Så här kommer bilderna från idag :)





Såhär såg jag tyvärr ut idag. Jag provade att använda ögonbrynspenna. Fail på det :D Jag har liksom redan täta ögonbryn vars färg passar min hårfärg. Så varför jag skulle kladda med pennjäveln har jag svårt att komma ihåg. Men som straff så gick jag iaf ut med skiten, så jag lär mig till nästa gång XD
Serisöst. Kolla på det. Det ser ut som ögonbryn från Butterix. Itz baahd.




På Beas tomt ^^




Eh. Jah. :) <3
Vi satt och kollade på Idol och det vart reklam, och då såg mina små Ollon ut såhär :o 




Vilket i sin tur ledde till att jag såg ut såhär HAHAHAHA ååh, vad jag älskar oss <3


Jag och Lisa leker bananer på bussen på väg hemmåt :]
Ja. Duvet. Sånt som alla gör en fredagkväll.


Nu ska jag försöka sova! Tjonggg


Hemma nu :)

Jag satt och pratade med Lea i telefon på tvärbanan och det verkade som att ingen av tjejerna skulle sova över imorgon efter festen. Thing is att Schubert (han heter Alex egentligen  förresten, vi kör på det istället, det är lättare att stava till HAHAHI) och Berto redan sagt att de ska sova över. Så jag sa på skämt att jag inte ville behöva förklara för min pappa varför jag skulle sova med två killar i mitt rum och att Lea och Emilija därför måste sova hos mig. :P
Resultat: En kille föreslog att jag skulle säga till min pappa att Alex och Berto är bögar :D HAHAHA. Ears-dropping ftw!




Jah.. Jag skulle tro på det. Eller vad tycker ni? XD
(Se vad en baksmälla kan göra med killars självaktning. Ajajaj. Tacka Lea för den "välgjorda" sminkningen!)


HAHAHAHA jag var bara tvungen!!!

Jag och Lisa kom just på en ny grejj HAHAHAHA

PANNKLÄMNINGSRITUALEN

Man tar tag i varandras pannor och klämmer på dem medan man typ mässar "Paaahnklämmnhingrithuaalheeeen"

Vi har även ollat på att genomföra denna vackra ritual på Beckas fest nästa vecka :D It's gonna be legendary! Minst 5 personer måste vittna vår mongoliditet :)

HAHAHAHA så JÄVLA AWESOME! <3 <3 <3 <3 <3


Svull och mosade chips ^^

Nu sitter jag och Lisa hemma hos Bea och kollar på Idol :) Vi har vart och ätit pizza och ätit massa onyttiga saker och skvallrat öronen av oss :D Men vi har faktiskt inte setts sen Gotland :( Inte alla 3 samtidigt iaf ^^
Bea har kille nu HIHIHIHIHI! Och Lisa har blivit typ blogg-narkoman, sitter och bombar sönder med blogginlägg. Get a life Ollon :O HAHHAHA neee :)

www.dsbv.blogg.se <-- Lisas blogg. Check it out :D



Vi tog fett kul bilder HAHA men jag orkar inte lägga upp dem nu :) Kan göra det imorrn kanske, innan vi får gäster. Här kommer en från Gotland istället. VAASSEGOD



Nu ska vi kolla Idol igen. OLLOOOOON! med spaghetti på.

 


Fisksoppa

Åt vi till middag idag ^^ Det är gott, men låter äckligt. Hahaha.

Idag träffade jag min nya klass för första gången :) De verkar jättemysiga! Såååå glad att jag bestämde mig föör att byta :D
Min nya klass var lite felformulerat, för eftersom jaag byter linje har jag lite kurser att ta igen, vilket inneebär att ajg kommer läsa några lektioner med 1orna. Så jag träffade mina klasser :P 1orna verkar också jättesöta, jag fick lite mer tid med dem än med min riktiga klass, för de skulle ivg på en lektion som jag redan har betyg i. Så jag hann prata mer med tjejerna där och satt och hjälpte dem med matten i skolans bibliotek och sådär :) Det var kul :P och jag kommer tydligen ihåg matte A hahaha wohoo!

Nya skolan :)  ->



Har pysslat lite mer med Scrapbooken också :) Den blir jättesöt hihihi (A) ska fixa in lite bilder... när jag får min nya dator.. *läängtaaa*

Nu ska jag kolla vidare på Idol! MOOS

Haha självmåål...

Det är ju PINSAMT att vi ska behöva vinna på självmål mot MALTA av alla lag. *suck*
Aja, tack Du Maltesiska Knä som räddade Sverige ifån evig vanära. Bolliwolli :)


Gomorrn!:)

Jag har just vaknat och gjort lite frukost :) Är hemma hos mamma idag, vi oljade trädäcket och målade om en vägg igår, så mamma behövde lite hjälp.
Idag ska jag säga upp min plats på HGY så jag är jättenervös... men jag tror att det här är rätt.

Nu ska jag återgå till mitt te ;) Eltonpower

Excellent



Jag har väl inte gjort så himla mycket idag :P Har börjat på en scrapbook som jag köpte material till för flera månader sen^^ Och så har jag NÄSTAN fått kläm på sweepet i Welcome home :D  wihiii! Och Schubert var snäll nog att tabba hela låten åt mig igår, snääällt <3 :)

Idol går nu förresten, säsongsstart!:D WOHOOOOOO
Jag är totalsucker, sitter som klistradframför tv:n år efter år :P Det är sjukt vad mycket duktiga sångare som finns där ute :)


Hejsan :)

Har inte kunnat skriva i helgen, för min kära dator har totaldött :) Men nu har jag lurat till mig pappas dator och hinner skriva lite!

I helgen sov Lea över och vi hade pictionary-kväll med lite annat folk ;) hihi! På lördan åkte jag hem till lilla mormor på kvällen.  Hon håller på och lär mig virka, man måste ju träna liksom, tills man blir pensionär. Och eftersom jag börjar redan nu,m så kommer jag ÄGA alla andra senila gamla gummor. Vem blir coolast på ålderdomshemmet? ;) Juste, JAG. Det gäller att plannera gott folk!

Jag har gjort klart lite mer i nya rummet också :) Skruvat upp lite hyllor och så. Det blörjar se riktigt mysigt ut nu :) En sänghimmel på det här bara, sen är det perfekt ^^ Ska fota sen när jag fått min nya dator om ett par veckor, så får ni se :)

Idag var jag och pappa på Brännkyrka gymnasium och pratade med rektorn och SYV där, så nu är allt fixat för att jag ska flytta dit :) Enda småjobbiga är att jag får gå om tvåan, men det är helt klart värt det. Dessutom har de en kurs som heter Sång + Instrument som jag ska gå. 100 p!!! <3 Hur perfekt får det bli? Hihi.

Nu orkar jag inte skriva ;) Tjulhulu

Tjupp tjupp

Nu har jag precis ätit frukost och ska börja göra mig klar att gå till skolan :)

Tänkte bara berätta lite fort om vad som hände igår.
Jag ska byta skola av lite olika anledningar, så under dagen satt ajg och ringde olika gymnasier och så.. så på måndag ska jag iväg och träffa lite folk och se om jag kommer in - läskiiiigt.
På kvällen fick jag cp-ryck om lyckades inbilla mig själv att jag var modig eller något haha, jag får så ibland, så jag träffade en kille som jag snackat med i typ 1 år. Haha, fy faaan vad jag ångrade att jag ploppat ur mig det när jag var på väg in till stan för att träffas :P Men det vart kul och han var jättetrevlig ^^

Jag kom hem typ halv 11 och satte mig och spelade gitarr ett tag. Stackars Schubert har tagit på sig jobbet som min gitarrlärare hahaha, sucker :) Så jag satt och tränade på min första "läxa".
Den här ska jag lära mig:

    


  
You could've been all I wanted
But you weren't honest
Now get in the ground
You choked off the surest of favors
But if you really loved me
You would've endured my world

Well if you're just as I presumed
A whore in sheep's clothing
Fucking up all I do
And if so here we stop
Then never again
Will you see this in your life

Hang on to the glory at my right hand
Here laid to rest is our love ever longed
With truth on the shores of compassion
You seem to take premise to all of these songs

You stormed off to scar the armada
Like Jesus played martyr,
I'll drill through your hands
The stone for the curse you have blamed me
With love and devotion, I'll die as you sleep
But if you could just write me out
To neverless wonder... happy will I become
Be true that this is no option,
So with sin I condemn you
Demon play, demon out!

Hang on to the glory at my right hand
Here laid to rest is our love ever longed
With truth on the shores of compassion
You seem to take premise to all of these songs

One last kiss for you
One more wish to you
Please make up your mind girl...
I'd do anything for you
One last kiss for you
One more wish to you
Please make up your mind girl...
Before I hope you die

 

Fast jag kör inte elgitarr ^^  Wish me luck haha <3


18 år

Jag heter Anna Alexandra Söderborg och föddes den 13onde februari 1991, jag var första barnet och mina föräldrar var ganska unga (mamma 22, pappa 23). Vi bodde i Bromma när jag var bebis, men när jag var ungefär 1,5 flyttade vi till Hagsätra för jag fick en lillebror att busa med, så vi behövde en större lägenhet.

Jag gick på dagis i närheten, var "kär" i en kille som hette Ramendra som jag lekte med på eftermiddagarna och bodde hos mormor och morfar på helgerna, när mamma och pappa jobbade. Jag började tidigt att intressera mig för musik, och ville bli sångerska när jag blev stor.

När jag var 5 flyttade vi till Segeltorp, till ett parhus med jättestora fönster och 6 meter i tak. 3 år senare fick jag och Andreas ett syskon till, hon fick heta Niki. Vi tyckte att hon var en hemsk unge som bara skrek och fick all vår uppmärksamhet, och var antagligen ganska taskiga mot henne, fast i mitt minne är det hon som är taskig mot oss. eeeh.. haha  :)
Jag gick 6års och 1an på en liten skola som hette Skansberget (blä), sen gick jag 2an och 3an på Utsäljeskolan (blä blä) och hamnade tillsist rätt, i Segeltorpsskolan, där jag gick resten av grundskolan och träffade de underbaraste människorna som finns, Beatrice Lyrén och Lisa Hamberg <3 

Hemma bråkade mina föräldrar massor vid det här laget, och mycket gick ut över mig, för jag försökte alltid gå emellan, jag ville inte att de skulle bråka. Jag mådde så klart skit av det, och relationen mellan mig och min mamma var usel - hon har nämligen en sjukdom som gör henne väldigt arg och väldigt oempatisk, så jag fick höra mycket som man inte ska behöva höra från sin mamma. Pappa fanns däremot där för mig och bandet mellan oss är fortfarande väldigt starkt. Honom kan jag prata om allt med - jag vet att han förstår.
I ett sista försök att rädda förhållandet flyttade vi till en villa några kilometer bort, men det funkade ju självklart inte. Jag menar vafan? Trodde de att det var huset fel att de bråkade eller? *suck*
Anyway. Jag och pappa flyttade iaf till en hyresrätt i Hökarängen, medan resten av familjen stannae i villan.
Det hände saker direkt efter mina föräldrars skilsmässa, som gjorde att jag utvecklade något som heter panikångest. Jag berättade inte om det för någon på över ett år, sa inte till någon att jag kunde sitta hopkurad mot kylskåpet i flera timmar och tro att jag höll på att dö. Jag ville inte vara till besvär.

Sommaren -06 förändrades mitt liv på många sätt, jag åkte utomlands utan familjen för första gången, kom närmare min mamma igen och blev tillsammans med en underbar kille. Jag började väl helt enkelt bli lite vuxnare, fast jag märkte det inte då.
Min pappa träffade en ny tjej också, Viveka. De hade bara varit tillsammans i 6 månader när Viveka blev med barn och de bestämde sig för att behålla det. Så nu skulle vi helt plötsligt börja leta lägenhet tillsammans och starta en ny familj.

Hösten -07 flyttade vi till Habbarby sjöstad och två veckor senare föddes Mikael. Och jag började gymnasiet. Och jag och min kille hade börjat bråka en hel del.
Det vart stressigt förstås, och jag mådde tidvis väldigt dåligt och fick panikångest igen.

Det här låter väldigt deppigt märker jag, men så är det ju naturligtvis inte. Jag hade mycket kul också under den här tiden. Jag har fantastiska kompisar, står nära min äldsta lillebror och hade en pojkvän som jag verkligen älskade och som älskade mig lika mycket tillbaka. Men när jag skriver så är det det jag tänker på, för det är det som format mig mest, positivt och negativt. (Jag lovar, jag ska inte låta så emo i resten av bloggen ;) haha)

Nåja. Jag och killen gjorde slut i augusti 2008. Det var tufft och det tog mig lång tid att komma över det. Men the first cut is the deepest heter det ju, så det är väl smällar man får ta :)
Men det gjorde å andra sidan att jag fick mer tid till annat som jag lagt åt sidan lite för mycket. Jag började sjunga mer rutinerat, började skriva sånger och köpte en ministudio. Och så köpte jag min första gitarr <3 som jag spelat sönder mina stackars fingrar på :)

Sommaren 2009 var den bästa i mitt liv, jag har aldrig kännt mig så levande som jag gjorde den här sommaren. Hela kroppen darrade av lycka och jag var förundrad över hur otroligt underbart mitt liv var. Jag hann hjälpa mamma med den nya fina trädgården, åka till Gotland med mina två bästaste bästa kompisar och släpa med mig Linnea till släkten i Grekland, där vi rutinerat söp skallen av oss varje kväll (nej då hahaha) och bara njööööt! 

                                  Ja. Det var väl typ det :) Det är jag.

             
                                          Gotland 2009. Bea, Lisa, jag :D


Känner att jag behöver få skriva av mig lite..

..så nu blir det blogg!

Jag kommer försöka skriva varje dag, men vi får väl se hur det går med det, haha.

Here we go <3

RSS 2.0